Oogmeting nodig?

In combinatie met een Nina & Max bril of zonnebril op sterkte kost een oogmeting bij een opticien maar € 25,-.

De sterktes van je ogen veranderen in de loop der tijd. Laat je ogen minimaal jaarlijks controleren bij de opticien. Wij werken samen met de beste opticiens in het land. In combinatie met een Nina & Max bril of zonnebril op sterkte kost een oogmeting bij een opticien maar € 25,-.

De oogmeting wordt uitgevoerd door een gediplomeerde oogspecialist. Er wordt niet alleen naar de sterkte gekeken, maar ook naar eventuele andere oogproblemen.  Plus krijg je in de winkel het beste stijladvies. Wie zijn ogen koestert, is in goede handen bij onze winkels.

Dutch design, vakmanschap & persoonlijke service

Onze garantie wanneer je een bril koopt online of in de winkel.

€98! Hoe kan dat?

Dat kan omdat Nina & Max brillen worden ontworpen in Nederland en we de regie hebben over het hele proces. Van schets tot eindproduct.  Daar zit dus niets of niemand meer tussen. Daarom kunnen wij voor slechts 98,- euro, speciaal voor jou, een complete bril van hoge kwaliteit maken die past bij elke gelegenheid en stijl. Kun je ook nog een keer wisselen van montuur!

Hoe het werkt

Na je online bestelling worden de glazen (op sterkte) in ons eigen atelier in je nieuwe bril gemonteerd. Vervolgens leveren wij je bril of zonnebril binnen 3-5 werkdagen op het gewenste adres. De levertijd is afhankelijk van je sterkte.

Je kunt bij ons veilig betalen via iDEAL of creditcard. Het is helaas niet mogelijk om achteraf of gespreid te betalen.
Betaalmethodes

Op maat gemaakte producten, zoals brillen of zonnebrillen op sterkte kunnen niet worden geretourneerd. De producten kunnen immers niet meer doorverkocht worden.

Bij aanschaf van een nieuwe bril op sterkte moeten je ogen altijd even wennen. Geef je ogen dus even de tijd om aan je nieuwe bril te wennen.

Je hebt altijd één jaar garantie op fabricagefouten.

Laat je ogen minimaal jaarlijks controleren bij de opticien. Wij werken samen met de beste opticiens in het land. In combinatie met een Nina & Max bril of zonnebril op sterkte kost een oogmeting bij een opticien maar € 25,-.

Neem dan contact met ons op via het e-mailadres ninaenmax@optitrade.nl of bel tijdens kantooruren naar 030-634 31 32.