Ons verhaal

Bij Nina & Max houden we net als jij niet van moeilijk doen.

Ons concept is daarom simpel en transparant.

Ons verhaal

Voor een vast bedrag van €98,-

koop je een complete en trendy bril of zonnebril op sterkte met enkelvoudige glazen.

Je bestelt een Nina & Max bril online

of koopt er één (of twee) bij een zelfstandige opticien in de buurt.

Is de laatste oogmeting alweer een tijd geleden?

We raden altijd aan om langs te gaan bij een aangesloten opticien. Voor €25,- doen zij dan een oogmeting.

Dutch design, vakmanschap & persoonlijke service

Onze garantie wanneer je een bril koopt online of in de winkel.

Hoe kan dat?

Dat kan omdat Nina & Max brillen worden ontworpen in Nederland en we de regie hebben over het hele proces. Van schets tot eindproduct.  Daar zit dus niets of niemand meer tussen. Daarom kunnen wij voor slechts 98,- euro, speciaal voor jou, een complete bril van hoge kwaliteit maken die past bij elke gelegenheid en stijl. Kun je ook nog een keer wisselen van montuur!

Hoe het werkt

Na je online bestelling worden de glazen (op sterkte) in ons eigen atelier in je nieuwe bril gemonteerd. Vervolgens leveren wij je bril of zonnebril binnen 3-5 werkdagen op het gewenste adres. De levertijd is afhankelijk van je sterkte.

Je kunt bij ons veilig betalen via iDEAL of creditcard. Het is helaas niet mogelijk om achteraf of gespreid te betalen.Betaalmethodes

Op maat gemaakte producten, zoals brillen of zonnebrillen op sterkte kunnen geretourneerd worden, maar houd er dan wel rekening mee dat wij €19,95 in rekening brengen per geretourneerd montuur. Monturen zonder sterkte kunnen altijd geretourneerd worden. Lees meer over onze voorwaarden.

Bij aanschaf van een nieuwe bril op sterkte moeten je ogen altijd even wennen. Geef je ogen dus even de tijd om aan je nieuwe bril te wennen.

Je hebt altijd één jaar garantie op fabricagefouten.

Laat je ogen minimaal jaarlijks controleren bij de opticien. Wij werken samen met de beste opticiens in het land. In combinatie met een Nina & Max bril of zonnebril op sterkte kost een oogmeting bij een opticien maar € 25,-.

Neem dan contact met ons op via het e-mailadres ninaenmax@optitrade.nl of bel tijdens kantooruren naar 030-634 31 32.