Nina & Max

 

Bij Nina & Max maken houden we net als jij niet van moeilijk doen. Ons concept is daarom simpel en transparant. Voor een vast bedrag van €98,- koop je een complete en trendy bril of zonnebril op sterkte met enkelvoudige glazen. Je bestelt een Nina & Max bril online of koopt er één (of twee) bij een zelfstandige opticien in de buurt.

Is de laatste oogmeting alweer een tijd geleden? We raden altijd aan om langs te gaan bij een aangesloten opticien. Voor €25,- doen zij dan een oogmeting.

We combineren dus dutch design met de kwaliteiten van onze zelfstandige opticiens. Vakmanschap en Persoonlijke service. Zo loop je gegarandeerd de winkel uit met het perfecte montuur en de juiste glazen.

Hoe kan dat? Dat kan omdat Nina & Max brillen rechtstreeks van de designers naar de winkels gaan. Daar zit dus niets of niemand meer tussen. Daarom kunnen wij voor slechts 98,- euro, speciaal voor jou, een complete bril maken die past bij elke gelegenheid en stijl. Kun je ook nog een keer wisselen van montuur!

Nina & Max. Dutch design : made for you