Nina & Max

 

WIE IS NINA & MAX? 


Dit is Nina & Max

Het concept Nina & Max is simpel en transparant: voor een vast bedrag van €98,- koop je een complete en trendy bril of zonnebril. Je bestelt een Nina & Max bril online of koopt er één bij een zelfstandige opticien in de buurt.

Is de laatste oogmeting alweer een tijd geleden? We raden altijd aan om langs te gaan bij een aangesloten opticien. Voor 25 euro doen zij dan een oogmeting.

Bij de brillen en zonnebrillen van Nina & Max wordt Dutch design gecombineerd met Italiaans vakmanschap. Met andere woorden: de brillen worden in Nederland ontworpen en gemaakt in Italië. Ze worden bovendien verkocht door de beste opticiens van het land.

Vakmanschap, persoonlijke service én een prima garantie. Zo loopt de klant gegarandeerd de winkel uit met het perfecte montuur en de juiste glazen. Zo loopt de klant gegarandeerd de winkel uit met het perfecte montuur en de juiste glazen.

Hoe kan dat? Dat kan omdat Nina & Max brillen rechtstreeks van de (top!)designers naar de winkels gaan. Daar zit dus niets of niemand meer tussen.