blogoverzicht
 

Dit is Nina & Max

21 apr. 2017 14:25:18

Dit zijn wij, Nina & Max, een koppel die in Amsterdam woont en elke dag op de fiets op zoek is naar de nieuwste hotspots. We starten vaak de dag met een kopje koffie in één van de hippe koffiebars aan de grachten, zoals elke stadliefhebber graag doet. We lachen veel, reizen graag en houden van het leven.

Samen kiezen wij voor kwaliteit, ontspanning en vooral voor stijl. We wonen in Amsterdam, maar ook hebben wij een goede klik met Italië. Waarschijnlijk omdat dit land bekend staat om het goede leven waar kwaliteit en design voorop staan. Deze twee steden is een weerspiegeling van ons, van onze karakter en liefde voor alles wat we doen. Draag onze brillen en zonnebrillen en je stapt in ons verhaal, die wij nu met jullie delen.

Oeps, nu weet je het al; wij als koppel bestaan niet. Wij zijn een merk, het brillenmerk Nina & Max. Jij voldoet als brildrager aan het bovenstaande verhaal. Oftewel, met een Nina & Max bril op je neus ben je hip, jong en laat je zien dat je oog hebt voor kwaliteit. Als stads-, reis- en hotspot liefhebber draag jij ons merk uit.